top
Hoornweg Cosmetics
Jacqueline Hoornweg

HOORNWEG COSMETICS

 

 

OVER JACQUELINE HOORNWEG

Jacqueline Hoornweg is gediplomeerd visagist en pigmentatie specialist. Het uiterlijk verfraaien met het behoud van uw natuurlijke uitstraling is haar uitgangspunt.
Hoornweg Cosmetics eigenaresse Jacqueline is geen onbekende op het gebied van schoonheid, esthetiek en cosmetica. Jacqueline heeft ruim 28 jaar ervaring in het visagievak. Ze heeft zowel voor consumenten als voor grote shows en merken als Helena Rubinstein en Lancôme de visagie verzorgd. Daar is ook haar liefde en passie voor haar huidige werk ontstaan; Jacqueline vond het jammer dat haar cliënten maar tijdelijk van hun nieuwe look konden genieten. Daardoor is haar brede interesse in pigmentatie en permanente make up ontstaan.
Jaarlijks volgt Jacqueline meerdere internationale masterclasses om up-to-date te blijven en de kwaliteit te kunnen waarborgen. 

 

 

PERSOONLIJKE BENADERING

U kunt terecht met al uw vragen! Ik neem graag de tijd voor u in een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Ik informeer u uitgebreid én bespreek alle aspecten van de behandeling om zo uw wensen in kaart te brengen en samen voor de juiste behandelmethode te kiezen.

 

Heeft u vragen neem dan telefonisch of via mail contact met ons op voor aanvullende informatie!
Wij helpen u graag!

 

 

BEHANDELING OP LOCATIE

Hoornweg Cosmetics heeft behandellocaties door heel Nederland. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen voor een behandellocatie bij u in de buurt. De pigmentatiebehandelingen vinden uitsluitend plaats op behandellocaties die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van deze behandeling.

 

 

REVIEW

Carien van der Wal onderging onlangs deze behandeling en vertelt bij Forever 39 haar ervaring met microblading. Ook zie je voor en na foto’s van haar microblading behandeling. Lees snel verder voor alle ins en outs!

 

 

 

 

eyeliner
lippen
wenkbrauwen

 

 

 

VISIE

Hoornweg Cosmetics staat voor het accentueren van uw natuurlijke schoonheid. Er stralend uitzien heeft niets te maken met schoonheidsidealen of perfectie. Ik leg de focus op het creëren van de beste versie van uzelf. Ik wil u op een natuurlijke manier mooier maken, en daarvoor houd ik altijd rekening met uw natuurlijke uitstraling. Aandacht, kwaliteit, toewijding en deskundigheid, dat is het geheim van Hoornweg Cosmetics!

 

KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop bij Hoornweg Cosmetics. De pigmentatiebehandelingen vinden uitsluitend plaats op behandellocaties die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van deze behandeling. Daarnaast ben ik in het bezit van alle certificaten op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Ik ben bevoegd en ruim ervaren in de behandelingen die ik aanbied. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse masterclasses en cursussen waardoor mijn kennis altijd actueel en up to date is.

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl