top
Hoornweg Cosmetics
natuurlijk

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

MICRONEEDLING MET DE DERMAROLLER

Microneedling met de Dermaroller is dé huid verbeterende behandeling tegen striae, littekens, pigmentvlekken en huidverslapping. Daarnaast verbetert de Dermaroller de structuur van de huid waardoor de huid gaat stralen. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe bindweefselvezels aan te maken. Door de groeifactoren diep in de huid te prikkelen zorgen zij voor de aanmaak van collageen en elastinevezels. Collageen en elastinevezels zorgen voor een gladde, jonger ogende en stralende huid.

 

OVER DE BEHANDELING

We behandelen de gereinigde huid met de Dermaroller. De behandeling voor één zone in het gelaat duurt ongeveer 30 minuten. Voor overige delen van het lichaam bijvoorbeeld; benen, rug, buik of heupen hangt de behandelduur af van het te behandelen oppervlak. Na de behandeling wordt de huid verzorgd en kan u meteen naar huis.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling begint het herstelproces. De huid kan rood en licht gezwollen zijn. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag u dit koelen met icepacks. Dit trekt meestal na een dag weg. Het is belangrijk dat u voorzichtig met de huid omgaat zodat de behandeling zijn werk kan doen. Het resultaat is na zes tot acht weken optimaal. U kunt microneedling als losse behandeling ondergaan of als een kuur. Tijdens een microneedling kuur ondergaat u vier behandelingen om de zes à acht weken. Hiermee behaalt u een intens en verjongend effect. Wij adviseren één herhaalbehandeling per jaar voor een blijvend resultaat.

Heeft u vragen neem dan telefonisch of via mail contact met ons op voor aanvullende informatie!

 

microneedling
microneedling
microneedling

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl