top
Hoornweg Cosmetics
Wenkbrauwen

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

VISAGIE

Visagie is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Kunt u zich zo opmaken zodat u het beste uit uzelf haalt? Door het accentueren van uw sterke punten en het camoufleren van minder sterke punten kunt u uw uitstraling verfrissen. Daarnaast is er ook voor iedere gelegenheid weer een andere look geschikt. Make up is onderhevig aan trends en het is soms moeilijk bij te houden.

 

VISAGIE OP MAAT

Bij Hoornweg Cosmetics kunt u zich laten opmaken voor iedere gelegenheid. Daarnaast kan Jacqueline u ook leren hoe u zelf alle looks thuis kunt uitvoeren. U kunt een visagie behandeling inboeken en invullen naar wens. De jarenlange ervaring en expertise van Hoornweg Cosmetics zorgt ervoor dat u de juiste tips en tricks krijgt welke passen bij uw gezichtsvorm, huidskleur, ogen en stijl. Of dit nou een natuurlijke make-up, een partylook of een bruidsmake-up is. Hoornweg Cosmetics geeft u een maatwerk advies passend bij uw wensen.

 

 

WORKSHOPS

Hoornweg Cosmetics verzorgt ook op maat gemaakte visagie workshops. U kunt vooraf samen bespreken wat er tijdens de workshop behandeld wordt. U kunt op aanvraag de workshop bij u thuis laten organiseren of eventueel bij ons op locatie. Bij Hoornweg Cosmetics kunt u terecht voor een één op één workshop of een groepsworkshop tot groepen van ongeveer vijf personen. Op deze manier krijgt u de persoonlijke aandacht die nodig is bij een visagie workshop. Er zijn workshops in verschillende thema’s.

 

We geven u graag een persoonsgericht make up advies op maat en nemen daarbij de tijd om alle vragen te beantwoorden. Door het leren van simpele technieken krijgt u een groots resultaat. Tijdens de Hoornweg Cosmetics workshops besteden we extra aandacht aan product en materiaalkennis!

 

workshop
make up tattoo
make up

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl