top
Hoornweg Cosmetics
man

BEHANDELINGEN MANNEN

Microscalppigmentatie

MICROSCALPPIGMENTATIE

Dé behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is de combinatie van innovatieve tatoeagetechnieken gecombineerd met unieke speciaal voor de hoofdhuid ontwikkelde pigmenten, wat deze behandeling zo succesvol maakt.

 

ONTDEK
Hair Rescue Program

CAMOUFLAGE TECHNIEK

Bij de camouflage techniek worden er geen haarfollikels gesimuleerd, maar worden er door middel van kleine dunne streepjes de illusie van echte haren gesimuleerd. Met MPH is de hoofdhuid nog nauwelijks zichtbaar waardoor de illusie van echt haar wordt gewekt.

 

ONTDEK
Camouflage techniek

HAIR RESCUE PROGRAM

Het Hoornweg Hair Rescue Programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met dunner wordend haar, die nog wel haargroei hebben. Deze behandeling stopt de haaruitval en verlengt de levensduur van de haarfollikels. Een techniek waarbij gewerkt wordt met groeifactoren.

 

ONTDEK

 

 

haartransplantatie

 

 

 

MICROSCALP PIGMENTATIE

Microscalppigmentatie is dé behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is de combinatie van innovatieve tatoeagetechnieken gecombineerd met unieke speciaal voor de hoofdhuid ontwikkelde pigmenten, wat deze behandeling zo succesvol maakt. Je kunt de hoofdhuid op twee manieren pigmenteren door middel van een camouflagetechniek of door middel van de microscalppigmentatie. De camouflage techniek wordt voornamelijk gebruikt bij vrouwen met dunner wordend haar en beginnende kaalheid. De microscalppigmentatie wordt voornamelijk ingezet bij mannen om de natuurlijke haarlijn weer naar voren te halen of beginnende kaalheid te camoufleren. Hoornweg Cosmetics is onderscheidend door de continue zoektocht naar de beste pigmenten. We werken uitsluitend met wereldwijd bekende en erkende kwalitatieve pigmenten.

 

MICROSCALPPIGMENTATIE

Microscalppigmentatie ofwel Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een pigmentatietechniek waarbij ‘haartjes/stippen’ worden getatoeëerd, dit creëert de uitstraling van een geschoren look. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het camoufleert kaalheid en littekens en geeft een realistische illusie van echt haar. MPH wekt de illusie van hele korte stoppeltjes, waaraan je eerst zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken. Deze applicatie methode is speciaal ontwikkeld voor het rechtstreeks aanbrengen op de hoofdhuid. Deze behandeling staat bekend als de beste behandelingen voor het voller laten lijken van het haar. Tijdens deze behandeling worden er kleine stipjes getatoeëerd die de illusie van echt haar wekken. De microscalppigmentatie techniek is een absoluut precisiewerk.

 

 

CAMOUFLAGE TECHNIEK

Bij de camouflage techniek worden er geen haarfollikels gesimuleerd, maar worden er door middel van kleine dunne streepjes de illusie van echte haren gesimuleerd. Deze klassieke manier van pigmentatie wordt voornamelijk toegepast bij vrouwen waarbij de hoofdhuid door het haar zichtbaar is. Een haartransplantatie is een grote en veelomvattende ingreep terwijl de MPH camouflage techniek met een kleine behandeling een groots resultaat geeft. Met MPH is de hoofdhuid nog nauwelijks zichtbaar waardoor de illusie van echt haar wordt gewekt.

 

OVER DE BEHANDELING

De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. We starten met een intake waarin we uw wensen bespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor MPH. We vinden het bij Hoornweg Cosmetics erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Voor een optimaal resultaat heeft u gemiddeld twee tot vier sessies nodig. U ziet na iedere behandeling een groot resultaat. U krijgt na iedere behandeling weer meer uw oude haarlijn terug. De behandeling is een absoluut precisiewerk, we werken in sessies van maximaal drie uur. Concentratie en focus zijn erg belangrijk voor het beste resultaat. Microscalppigmentatie is een niet invasieve ingreep. De behandeling kan gevoelig zijn, mocht u dit tegen willen gaan, dan kunt u een verdovende crème aanvragen bij uw huisarts.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag u dit koelen met icepacks. Leg deze nooit op de blote huid en doe er altijd een tissue of doek tussen om het droog te houden. Dit trekt meestal na een paar uur weg. Het is belangrijk om uw hoofd ongeveer een week droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat. Na de behandeling mag er 10 dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen lotion etc. Wel kunt u, om de huid droog te houden, voor het douchen een dunne laag vaseline aanbrengen en deze na het douchen voorzichtig verwijderen. Het kan voorkomen dat u kleine korstjes krijgt, het is belangrijk dat u deze niet beschadigt en rustig laat genezen. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. De kleur zal 30% tot 40% zachter worden dit kan 3 tot 30 dagen duren. Na ongeveer een week laten de korstjes los en is het resultaat optimaal. Na vier tot zes weken kunt u terugkomen voor de volgende sessie. Wanneer u een touch up nodig heeft verschilt per persoon en per huidtype. Voor een blijvend resultaat is dit in de meeste gevallen na 24 maanden.

 

 

HAIR RESCUE PROGRAMMA

Het Hoornweg Hair Rescue Programma is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar, die nog wel haargroei hebben. Deze behandeling stopt de haaruitval en verlengt de levensduur van de haarfollikels. Hoornweg Hair Rescue Programma is een techniek waarbij gewerkt wordt met groeifactoren. De groeifactoren worden in uw huid gepigmenteerd door middel van de microscalppigmentatie techniek. De groeifactoren zorgen voor een activatie van de stamcellen in de haarfollikels. Stamcellen spelen een grote rol bij het herstel van weefsels na beschadiging. Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt het stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Dit zorgt ervoor dat uw eigen haar weer geactiveerd wordt tot groei.

 

OVER DE BEHANDELING

De behandeling om het haar terug te laten groeien, bestaat uit drie tot vijf behandelingen. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. De behandeling kan gevoelig zijn, mocht u dit tegen willen gaan, dan kunt u een verdovende crème aanvragen bij uw huisarts.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag u dit koelen met icepacks. Leg deze nooit op de blote huid en doe er altijd een tissue of doek tussen om het droog te houden. Dit trekt meestal na een paar uur weg. Het is belangrijk om uw hoofd ongeveer een week droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat. Het kan voorkomen dat u kleine korstjes krijgt, het is belangrijk dat u deze niet beschadigt en rustig laat genezen. Na ongeveer een week laten de korstjes los. Na vier weken kunt u al de eerste resultaten zien en kunt u terugkomen voor de volgende sessie. De hoeveelheid benodigde behandelingen is voor iedereen verschillend, maar ligt gemiddeld tussen de drie en vijf behandelingen.

 

hairpigmentatie
scalp pigmentatie
micro haar pigmentatie

 

 

VISIE

Hoornweg Cosmetics staat voor het accentueren van uw natuurlijke schoonheid. Er stralend uitzien heeft niets te maken met schoonheidsidealen of perfectie. Ik leg de focus op het creëren van de beste versie van uzelf. Ik wil u op een natuurlijke manier mooier maken, en daarvoor houd ik altijd rekening met uw natuurlijke uitstraling. Aandacht, kwaliteit, toewijding en deskundigheid, dat is het geheim van Hoornweg Cosmetics!

 

 

KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop bij Hoornweg Cosmetics. De pigmentatiebehandelingen vinden uitsluitend plaats op behandellocaties die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van deze behandeling. Daarnaast ben ik in het bezit van alle certificaten op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Ik ben bevoegd en ruim ervaren in de behandelingen die ik aanbied. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse masterclasses en cursussen waardoor mijn kennis altijd actueel en up to date is.

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl