top
Hoornweg Cosmetics
natuurlijk

BEHANDELINGEN VROUW

Micropigmentatie

PIGMENTATIE

Met de micropigmentatie kunt u voorgoed afscheid nemen van wenkbrauwpoeder en potloden. Zijn uw wenkbrauwen licht van kleur, heeft u gaten in uw wenkbrauwen of wilt u gewoon iets meer vorm en expressie in uw gezicht? Permanente make-up (PMU) of microblading uitkomst.

 

ONTDEK
Microneedling

MICRONEEDLING

Microneedling met de Dermaroller is dé huid verbeterende behandeling tegen striae, littekens, pigmentvlekken en huidverslapping.
Daarnaast verbetert de Dermaroller de structuur van de huid waardoor de huid gaat stralen.

 

ONTDEK
Stamcel activatie

STAMCEL ACTIVATIE

Stamcelactivatie van de wenkbrauwen is een combinatie tussen permanente make up en het activeren van de haargroei in de wenkbrauwen.
Deze behandeling is ideaal voor mensen met verminderde haargroei of over geëpileerde wenkbrauwen.

 

ONTDEK
Permanente Make Up

PERMANENTE MAKE UP

Permanente make up is een behandelmethode waarbij de pigmenten in de huid worden getatoeëerd. Het is een manier om uw gezicht te verfraaien zonder uw natuurlijke uitstraling te verliezen. Wij gebruiken permanente make up voor het accentueren of aanzetten van uw natuurlijke uitstraling.

 

ONTDEK
Visagie

VISAGIE

Visagie is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Kunt u zich zo opmaken zodat u het beste uit uzelf haalt? Bij Hoornweg Cosmetics kunt u zich laten opmaken voor iedere gelegenheid. Daarnaast kan Jacqueline u ook leren hoe u zelf alle looks thuis kunt uitvoeren met de juiste tips en tricks welke passen bij uw gezicht en stijl.

 

ONTDEK
Workshop visagie

WORKSHOPS

Hoornweg Cosmetics verzorgt ook op maat gemaakte visagie workshops, op aanvraag de workshop bij u thuis laten organiseren of eventueel bij ons op locatie. U kunt bij ons terecht voor een één op één workshop of een groepsworkshop tot groepen van ongeveer vijf personen. Er zijn workshops in verschillende thema’s.

 

ONTDEK

 

 

uiterlijk

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl