top
Hoornweg Cosmetics
Wenkbrauwen

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

STAMCELACTIVATIE

Stamcelactivatie is een nieuwe techniek waarbij uw eigen haren terug groeien. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van groeifactoren die middels permante make- up apparaat in de huid worden gepigmenteerd. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren in contact gebracht met de haarschachten. Deze groeifactoren, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar en laten geleidelijk haartjes terug groeien. Het zijn dus uw eigen stamcellen die weer haren gaan produceren. Vanuit deze stamcellen zullen nieuwe haarfollikels ontwikkelen. Deze haarfollikels zorgen weer voor echte haren.

Stamcelactivatie heeft een veel langere tijd nodig, de haarfollikel moet zich eerst helemaal gaan ontwikkelen.

 

Resultaat is afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren:

 

TOEPASSINGEN

Wenkbrauwen

Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren veel wenkbrauwhaar. Permanente make- up is hiervoor een goede oplossing, maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft.

Haren

Met stamcelactivatie je eigen haren weer terug! Bij een persoon met dunner wordend haar wordt het proces van follikels aanmaken verstoord. De ‘stamcelbehandeling’ activeert juist dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en er ook nieuwe haren ontwikkelen. Deze techniek is geschikt voor mannen en vrouwen.

Baard

Heeft u last van kale plekken door de baard heen? Dan is deze behandeling voor u een efficiënte oplossing. De baard wordt na behandeling weer mooi vol.

 

RESULTAAT

Na vier weken kunt u al de eerste resultaten zien en kunt u terugkomen voor de volgende sessie. Bestaande haren worden dikker en vaak ontwikkelen er nieuwe haren De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken. De hoeveelheid benodigde behandelingen is voor iedereen verschillend, maar ligt gemiddeld tussen de drie en vijf behandelingen.

 

 

 

phibrows
wenkbrauwpigmentatie
wenkbrauwen

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl