top
Hoornweg Cosmetics
dermatografie

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

DERMATOGRAFIE & TEPELRECONSTRUCTIE

Tepel en tepelhofpigmentatie kunnen een uitkomst bieden voor vrouwen die na een borstreconstructie geen tepel en tepelhof meer hebben. Door middel van speciale technieken kan een zeer natuurlijk 3D resultaat worden behaald. Met deze technieken kan een tepel en/of tepelhof worden gecreƫerd die er heel natuurlijk uitziet en laat geen littekens na. Het is belangrijk dat de periode tussen de eerste behandeling en de laatste chemobehandeling minimaal 1 jaar bedraagt.

 

Letterlijk betekent dermatografie: tekenen (grafie) op de huid (derma/dermato). Bij deze behandeling wordt middels een tatoeageapparaat via dunne naaldjes pigment vlak onder de opperhuid inbrengt. De toepassing van tatoeage in de geneeskunde kent een geschiedenis van circa honderd jaar. De afgelopen tien jaar is de techniek zeer verfijnd. Jacqueline Hoornweg heeft alle benodigde diploma's en ervaring om als erkend specialist deze medische tatoeages aan te brengen.

 

 

phiareola

 

 

tepelreconstructie     tepelreconstructie

 

 

 

DE BEHANDELING

Dermatografie behandelingen worden doorgaans in meerdere behandelingen aangebracht met een rusttijd van zes tot acht weken. Door de pigmentatie in meerdere keren aan te brengen kan een optimale kleur verkregen worden en wordt de huid zo min mogelijk beschadigd.

 

RESULTAAT

Bij medische pigmentatie zijn meerdere behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een genezingsperiode van 6 weken. Op deze manier kan de huid goed herstellen en wordt de pigmentatie langzaam opgebouwd voor een natuurlijk ogend resultaat. Gemiddeld zijn er 2 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Een pigmentatie kan na enkele jaren vervagen waardoor het bijgewerkt moet worden, dit is een natuurlijk biologisch proces.

 

VERZEKERDE ZORG

Onder verzekerde zorg vallen medische behandelingen die volledig of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraars. Sommige van deze behandelingen zitten in het basispakket van uw verzekering, maar voor bepaalde ingrepen is een aanvullende verzekering nodig om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

 

 

 

borstkanker
borsten
borstoperatie

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl