top
Hoornweg Cosmetics
Wenkbrauwen

BEHANDELINGEN VROUW

 

 

WIMPEREXTENSIONS

Hoornweg Cosmetics creëert voor u een prachtige oogopslag door het zetten van wimperextensions. De zogeheten 'one-by-one' techniek is perfect voor een natuurlijk reslutaat en voor wie graag nog wat vollere oogopslag wil is de Russian volume uiterst geschikt. Uiteraard kijken we samen wat het beste bij uw gezicht en eigen wimpers past, zodat het een mooi en het voor u gewenste resultaat geeft.

 

wimperextensions

 

 

 

WENKBRAUW PIGMENTATIE

De wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw gezicht. Uw ogen en vooral uw wenkbrauwen bepalen uw gezichtsuitdrukking. Daarnaast zijn wenkbrauwen cruciaal in het geven van symmetrie aan uw gezicht. Perfect symmetrische wenkbrauwen bestaan niet, dit heeft te maken met de natuurlijke verschillen van uw gezicht. De linker en rechterhelft zijn altijd verschillend, ze zijn zusjes, maar geen tweelingzusjes. Met de micropigmentatie kunt u voorgoed afscheid nemen van wenkbrauwpoeder -en potloden. Zijn uw wenkbrauwen licht van kleur, heeft u gaten in uw wenkbrauwen of wilt u gewoon iets meer vorm en expressie in uw gezicht? Dan biedt permanente make-up (PMU) of microblading uitkomst. Permanente make up is ook een goede manier om wenkbrauwen die over geëpileerd zijn weer terug te laten groeien. Na de behandeling epileert u alleen om de nieuwe vorm heen, waardoor uw eigen wenkbrauwen goed de mogelijkheid krijgen om terug te groeien.

 

phibrows

 

 

Voordat we beginnen met de behandeling komt u op consult om uw wensen in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek bepalen we de vorm en de kleur van de wenkbrauwen. Bij het kiezen van de vorm wordt er zoveel mogelijk uitgegaan van de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen, dit is namelijk ook de vorm die het beste bij uw gezichtscontour en botstructuur past. Geen stel wenkbrauwen is hetzelfde daarom is het belangrijk de natuurlijke haargroei als basis te gebruiken. Zelfs als u niet veel haar heeft. Nadat we het eens zijn geworden over de vorm kunnen we beginnen aan de invulling.

 

WENKBRAUW PIGMENTATIE TECHNIEKEN

3D hairstroke techniek
De hairstroke techniek kun je op verschillende manieren toepassen. De hairstroke techniek betekent letterlijk haarstreepjes techniek. De haartjes worden dus gesimuleerd en ingekleurd. Dit kan door middel van de mesjestechniek ofwel microblading of door middel van een micronaald waarbij de haartjes getatoeëerd worden. De haartjes worden dan met een haarfijn naaldje in de huid getekend. Bij de microblading techniek tekenen we met een flinterdun mesje de haartjes in de wenkbrauw waarna we het vervolgens inkleuren met pigment. Het uiteindelijke resultaat van beide methoden verschilt nauwelijks. Het gaat hier beide om precisiewerk waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

 

Schaduwtechniek
Bij de schaduwtechniek wordt de gehele wenkbrauw ingekleurd met een schaduw. Zo is de wenkbrauw meer een vlak. Dit is een meer decoratieve manier van permanente make-up. Deze techniek geeft een iets minder natuurlijk resultaat omdat de originele haargroei hierdoor minder zichtbaar is.

 

 

 

 

REVIEW

Carien van der Wal onderging onlangs deze behandeling en vertelt bij Forever 39 haar ervaring met microblading. Ook zie je voor en na foto’s van haar microblading behandeling. Lees snel verder voor alle ins en outs!

 

 

OVER DE BEHANDELING

De eerste behandeling duurt ongeveer drie uur. We starten met een intake waarin we uw wensen bespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor permanente make-up. We vinden het bij Hoornweg Cosmetics erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Soms is de huid niet geschikt voor de hairstrokes techniek. Bijvoorbeeld wanneer de huid erg dun is, u eczeem, of andere huidproblemen heeft. Vervolgens gaan we de wenkbrauwen tekenen. Dit is het belangrijkste onderdeel en kan soms best wat tijd in beslag nemen. We tekenen namelijk net zo lang door tot u tevreden bent. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, de botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Pas wanneer u tevreden bent over de vorm beginnen we met de behandeling. Deze duurt gemiddeld anderhalf à twee uur.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling zijn de wenkbrauwen rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Dit trekt meestal na een paar uur weg. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag u dit koelen met icepacks. Leg deze nooit op de blote huid en doe er altijd een tissue of doek tussen om het droog te houden. Het is heel belangrijk om uw wenkbrauwen ongeveer zeven dagen droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat.
Na de behandeling mag er 10 dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen make up, geen lotion, geen potlood etc. Wel kunt u, om de huid droog te houden, voor het douchen een dunne laag vaseline aanbrengen en deze na het douchen voorzichtig verwijderen. Op de wenkbrauwen komt een kleine korst. Deze mag u niet beschadigen. Na ongeveer een week laat de korst los en is het resultaat optimaal. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling.
De kleur zal 30% tot 40% zachter worden dit kan 3 tot 30 dagen duren. Na vier tot zes weken kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling. Tijdens deze behandeling kunnen we de kleurintensiteit nog iets omhoog halen en eventueel wat bijwerken. Het resultaat houdt acht tot veertien maanden aan, daarna begint het pigment langzaam terug te lopen en kunt u een afspraak maken voor een touch up.

 

phibrows
wenkbrauwpigmentatie
wenkbrauwen

 

 

 

 

we love nature
Hoornwegcosmetics
Hoornweg Cosmetics    •   06 - 48 21 80 31   •   info@hoornweg-cosmetics.nl